Качество на въздуха
  Новини
Коледен базар „Приказна нощ” и празнични концерти в Елин Пелин
04.12.2017

 

На 01.12.2017 г. в град Елин Пелин беше поставено началото на декемврийските празници с коледен базар „Приказна нощ“ и празничен концерт, организирани от Сдружение „Шопкиня“ и Община Елин Пелин. Три дни жителите на общината имаха възможността да се забавляват, да хапнат нещо вкусно и да си купят ръчно изработени коледни сувенири. Децата от ПДО „Стефан Стефанов“ с диригент Вилимир Кирилов откриха празничния концерт, а кметът Ивайло Симеонов, г-н Николай Плещов – председател на ОбС-Елин Пелин и г-жа Катя Грозданова - председател на сдружение „Шопкиня” отправиха приветствие към гражданите.

 

Празненството продължи с изпълнение на децата от ДВГ „Камбанки“ с ръководители Бинка Георгиева и Сашка Спасова, а голямата изненада на тържеството поднесоха дядо Коледа и Снежанка. На фона на песента „Коледна магия“ в изпълнението на Соня Станчева, бяха запалени светлините на Коледното дърво.

 

Тридневните празненства преминаха с много веселие благодарение и на прекрасните изпълнения на група „Кадифе” с ръководител Кирил Гунчев, Шопски ансамбъл, любителските танцови клубове – „Капаклия“, „Полянци“, „Чанове“, „Макамлии“, „Новоханци“, мажоретен състав  „Светла“ и Даниел Петров.

 

 

Търсене
КМЕТЕ ВИЖ!!!
Електронни Услуги Община Елин Пелин