Качество на въздуха
  Новини
Отбелязваме Международния ден на доброволеца
05.12.2017

 

Днес, 5.12.2017 г., отбелязваме Международния ден на доброволеца. Това беше и поводът в СУ „Васил Левски“, гр. Елин Пелин да бъде проведена евакуация при бедствени и аварийни ситуации. В демонстрацията се включиха Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Елин Пелин, доброволци от ДФ  „Содис“ към община Вълчедръм, доброволци от спасителен отряд „Пещерно спасяване“ и представители на ПБЗН към Столична община. Колективът и учениците реагираха адекватно и бързо напуснаха сградата. Те станаха свидетели на евакуацията и спасяването на пострадал човек, а след това в спортната зала „инж. Янко Янков“ беше представена презентация за важността на доброволческата дейност.

 

За първи път по инициатива на ООН през 1985 година световната организация приканва правителствени и неправителствени организации във всички страни да изкажат уважение и благодарност към доброволците и да дадат голяма гласност на дейността им.

 

Инж. Иван Видоловски – председател на  „Националната асоциация на доброволците в Република България“ връчи Грамота на г-жа Радка Арнаудова за проявена съпричастност към популяризирането на мисията на доброволчеството сред младежите.

 

 

 

Търсене
КМЕТЕ ВИЖ!!!
Електронни Услуги Община Елин Пелин