Електронни Услуги Община Елин Пелин
Каталог на бизнеса
Качество на въздуха
  Новини
Google и SoftUni Digital организират безплатни дигитални обучения в над 37 града в България, включително в Елин Пелин
07.06.2018

 

На 14-ти май стартира проектът на Google Дигитален гараж https://learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital https://digital.softuni.bg/!
 
12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България! Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.
 
 
Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта - https://learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh.
 
 
Какво е Дигитален гараж?
Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.
 
Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?
 
❖ 70% от хората в България използват интернет за лични цели
❖ 55% от хората в България използват смартфон
❖ 48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн
❖ 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка
За осъществяване целта на проекта, нашите дигитални консултанти ще посетят град Елин Пелин в периода 04.07 – 05.07.2018 г., където ще проведат семинар и индивидуални консултации напълно безплатно.
 
Кога ще се проведе безплатното обучение?
 
Семинарът в град Елин Пелин ще се проведе с подкрепата на Община Елин Пелин на: 04.07.201817:00 – 18:30 - Общинска библиотека гр. Елин Пелин, бул. "София" №13, ет. 1, Културно-административен център.
 
Можете да се запишете и за индивидуална консултация тук.
 
Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.
 
 
 
Търсене
КМЕТЕ ВИЖ!!!