Електронни Услуги Община Елин Пелин
Каталог на бизнеса
Качество на въздуха
  Новини
Приказен театър за децата от детските градини и ученици в община Елин Пелин
08.11.2018
На 7 и 8 ноември 2018 г. над 700 деца, в т.ч. ученици от 1 до 4 клас в НУ „Христо Ботев“ и СУ „Васил Левски“ и деца от 11 детски градини  в община Елин Пелин, се насладиха на три представления по приказките „Голият цар“ и „Принцесата и свинарят“. Театралните постановки се проведоха в последните два дни в салона на НЧ „Елин Пелин 1896“, гр. Елин Пелин.

Приказните герои на Ханс Кристиян Андерсен омагьосаха и малки и големи, а професионалните актьори при ловчанското читалище направиха изживяването незабравимо за всички присъстващи зрители.

Община Елин Пелин изказва своята признателност и благодари за подкрепата на фирма „БУЛМЕС ГРУП“ ЕООД, с управител г-н Димитър Димитров, която финансира постановките. Те са партньори и благодетели на общинска администрация в организирането на културни събития и мероприятия на територията на община Елин Пелин.

Пълната зала и пълните с радост детски очи, говореха достатъчно. Създаването на любов към театъра и изкуството у най-малките е едно от най-важните ни задължения. Защото, каквото посеем сега, децата ни след време ще берат неговите плодове.

Благодарим! Очакваме Ви отново!


Търсене
КМЕТЕ ВИЖ!!!