ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН ПРАЗНУВА ТРЕТИ МАРТ
  Новини
Селищен празник на село Мусачево
19.06.2017

На 17.06 и 18.06 се проведе селищния празник „Събор” на с. Мусачево. В двата празнични дни бяха организирани забавления както за децата, така и за възрастните.


Празничната програма започна в събота 17.06 в 8:30 ч. с турнир по футбол, в който взеха участие отборите на с. Мусачево, гр. Елин Пелин, с. Петково, с. Равно поле и с. Доганово. На първо място се класира отборът на гр. Елин Пелин, а на второ място беше отбора на с. Мусачево. От 13:30 ч. се състоя приятелска футболна среща между ФК Мусачево и ЦСКА София, набор 2007-2008 г. Треньор на децата от ЦСКА бе Вальо Колев. Специален гост на мачът беше Джони Велинов – Главен скаут на футболната академия.


От 19:00 ч. в НЧ „Отец Паисий 1928” с. Мусачево се проведе тържествен концерт. В него взеха участие много самодейци от селото и от общината, както и много фолклорни и танцови клубове. Гости на празника бяха Професионална танцова формация „Гераци” и народната певица Валерия Момчилова. Вечерта завърши с тържествена заря.


Доц. Ивайло Симеонов, кмет на Община Елин Пелин поздрави жителите и гостите на селото по случай празника и им пожела много здраве. Г-н Милиян Илиев, кмет на с. Мусачево също приветства всички присъстващи.


Гости на събитието бяха и г-н Васил Цветков – народен представител от ПП ГЕРБ, г-жа Ели Цветанова – заместник-кмет с ресор „Образование, социални и хуманитарни дейности”, г-н Николай Плещов – председател на Общински съвет Елин Пелин, както и общински съветници и кметове на населени места.


В неделя на 18.06 имаше детски футболен турнир в който се включиха ФК Мусачево, ОФК  Елин Пелин, Спартак 2015 София и клуба на Равно поле.


Тържествената програма завърши с концерт на оркестър „Трио Трима” и народно веселие.

Търсене
КМЕТЕ ВИЖ!!!
Електронни Услуги Община Елин Пелин