ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН ПРАЗНУВА ТРЕТИ МАРТ
  Новини

ВАЖНО съобщение по повод сметосъбирането в община Елин Пелин
18.08.2018
По повод настъпилата криза с боклука на територията на община Елин Пелин, в последните дни се извършва извънредно сметосъбиране и извозване на боклук от най-критичните точки в населените места. Все още общината може да използва свободните обеми за съхранение на отпадъци, които са разрешени от закона.

15 безстопанствени кучета от територията на община Елин Пелин намериха дом и стопани
17.08.2018

15 безстопанствени кучета са осиновени от територията на община Елин Пелин от началото на годината досега.


Планови прекъсвания на електрозахранването за община Елин Пелин в периода 20 - 24 август 2018 г.
17.08.2018

В приложения файл вижте планираните прекъсвания на електрозахранването на територията на община Елин Пелин, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 20-24.08.2018 г.


Нови бездомни кучета в Елин Пелин
16.08.2018
Молим всички граждани, които забележат пускане на кучета на територията на общината, да запишат или снимат превозното средство, с което се докарват кучетата, да ни сигнализират своевременно за това действие, за да сезираме съответните органи.

Първа копка на нова административна сграда на „Център за информация и услуги на гражданите“ на Община Елин Пелин
15.08.2018
Днес Община Елин Пелин направи първата копка на нова административна сграда - „Център за информация и услуги на гражданите“ към общинска администрация. На този голям християнски празник "Успение на Пресветата Богородица“ се освети новозакупения багер на общинското предприятие „БКД – Елин Пелин“ и наскоро предоставения от МОН нов училищен автобус.

Позиция на Община Елин Пелин по повод кризата с боклука
15.08.2018
На 09.08.2018 г. Община Елин Пелин беше информирана, че камионите със събрани битови отпадъци от територията на Общината няма да бъдат допускани да разтоварват отпадък в „Регионално депо за неопасни отпадъци на общините Горна Малина и Елин Пелин“.
От началото на 2018 г. до сега Община Елин Пелин е заплатила на Община Горна Малина, като оператор на регионалното депо, сумата от 117 888,66 лв. за такси по депонирането на отпадъците, която би трябвало да служи за покриване на разходите на депото.

Търсене
КМЕТЕ ВИЖ!!!
Електронни Услуги Община Елин Пелин