Електронни Услуги Община Елин Пелин
Каталог на бизнеса
Качество на въздуха
  Новини

Отбелязаха Лазаровден и в с. Столник
24.04.2019
На 20.04.2019г. в с. Столник жителите отбелязаха празника Лазаровден. Пресъздаването на стария български обичай "Лазаруване" е традиция в селото и се поддържа през годините със съдействието на служителите в НЧ „Иван Вазов 1919“, с. Столник.

Ученици от СУ „Васил Левски" на среща с главния архитект на Община Елин Пелин
23.04.2019
На 22 април 2019 г. на гости в Община Елин Пелин бяха учениците от 3б клас на СУ „Васил Левски“, град Елин Пелин. В рамките на посещението децата се срещнаха с главния архитект на Община Елин Пелин - Стефан Аспарухов, с когото те построиха импровизирани сгради, по техни идеи и въображение. 

Ремонтираният параклис "Св. Троица" в с. Крушовица отвори врати на Цветница
23.04.2019
На 21 април - християнския празник Цветница отвори врати наскоро ремонтираният параклис "Св. Троица" в с. Крушовица. През есента беше направен цялостен ремонт на покрива на храма от дарения, събрани от жители и собственици на имоти от селото.

Селищни празници в община Елин Пелин през 2019 г.
23.04.2019
Вижте датите на предстоящите селищни празници в населените места от община Елин Пелин през 2019 г.

Инициатива „Дари и посади дърво” в с. Равно поле
23.04.2019
В навечерието на един от най-големите християнски празници Цветница, в новоизградения парк на с. Равно поле се проведе инициативата „Дари и засади дърво”. Целта бе върху територията на парка, която през годините бе ползвана за сметище да се дари и засади дървесна растителност.

Децата от ДГ „Славейче“, с. Лесново отпразнуваха Лазаровден и Деня на Земята
22.04.2019

По традиция, както всяка година малките лазарки от ДГ „Славейче“ посетиха обществените сгради в с. Лесново, а така също и дарители на детското заведение. На 22 април в ДГ „Славейче“ децата и техните родители отпразнуваха Деня на Земята, като посадиха цветя в сандъчета, за да направят детската си градина по-красива и приветлива!


Търсене
КМЕТЕ ВИЖ!!!